Specificaties

De iPhone 3GS is een mooie compacte telefoon met een afmeting van 110 x 62 x 12 (lengte x breedte x hoogte). Zoals gezegd is deze iPhone dus erg compact, maar daarentegen heeft het toch een mooi groot scherm waar je duidelijk alles op kunt zien. Het scherm heeft namelijk een diagonaal van 3,5 inch.

Besturingssysteem

Standaard zit op de iPhone 3GS het besturingssysteem iOs 4 geïnstalleerd. Hier hoef je het niet bij te laten, want je kunt iOs eenvoudig upgraden naar een nieuwere versie van iOs. Hiervoor hoef je enkel naar de instellingen te gaan en op upgraden te klikken. Verder bezit de iPhone 3GS een snelle Cortex A8 processor welke ervoor zorgt dat de telefoon erg snel is met laden. De iPhone heeft een werkgeheugen van 256 RAM.

Het geheugen van de 3GS is standaard 8Gb. Hier zul je het ook mee moeten doen, want er zijn verder geen mogelijkheden tot uitbreiding van het geheugen. Dit is dus iets waar je bij een iPhone 3GS kopen wel rekening mee moet houden. Nu is het natuurlijk niet zo dat 8Gb weinig is, maar soms kan het lekker zijn dat een geheugen uitbreidbaar is. Dat is bij de iPhone 3GS dus niet het geval.

De camera die op deze telefoon zit heeft 3,2 megapixels. De helderheid van het beeldscherm is 480×320 pixels. Verder zit er standaard wifi op de telefoon en heb je de beschikking over bluetooth versie 2.1.

This entry was posted in Informatie. Bookmark the permalink.